Nog maar 3 maanden nadat Jeroen begon als DJ bij Radio 538, deed hij mee aan een publieke screencontest voor de Rabo Top 40 op SBS6. Hij won en werd de nieuwe presentator van het programma. Meer dan 100 scholen waren het decor voor deze wekelijkse hitshow. In 1999 wordt Jeroen gevraagd voor TMF waar hij tot eind 2006 verschillende programma's presenteert waaronder Dag Top 5, Albumcharts en de Top 40. 

Na dit avontuur richt Jeroen zich volledig op Radio en Voice-over werkzaamheden. In 2008 komt er een nieuw autoprogramma wat Jeroen presenteert. Wheels on Seven loopt slechts een seizoen maar is voor Jeroen een mooie uitdaging, leerschool en leuk om te doen aangezien hij een passie voor auto's heeft.  

Door de jaren heen is Jeroen vaak te gast in Televisieprogramma's. Onder meer in: Gooische Vrouwen, Sterrenslag, Ik hou van Holland, Ik kom bij je eten, Waku Waku, Wat vindt Nederland, De Slimste, Wat schat je en in 2012 als Jurylid in het Nationaal Songfestival en De jongens tegen de meisjes op RTL 4.  

Onlangs presenteerde Jeroen met Jens Timmermans de grote finale van 538 voor Warchild vanaf de grote markt in Groningen dat live werd uitgezonden op TV 538.  

Sinds september 2012 schuift Jeroen regelmatig aan bij SBS6 als muziekdeskundige in het programma Shownieuws.

Op 22 december 2012 was het zover. De eerste editie van 538 Jingleball, de grootste awardshow van nederland vanuit de Ziggodome in Amsterdam. Jeroen verzorgde de presentatie samen met de andere 538 dj´s. De registratie van deze show was te zien op RTL5 en 538 TV.

Vanaf het najaar van 2013 is de Top 40 terug op tv! Jeroen brengt je elke week de beste clips uit de lijst waaronder de top 10 en de nieuwe binnenkomers. Elke zaterdag, zondag en maandag vanaf 16.00 te volgen via Kanaal 538 bij Ziggo, Upc en Delta. 

 

Click hieronder om video's te bekijken!