Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam. Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafe LA PLAZA in Goes.

In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour.

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538. Geen plek in Nederland is overgeslagen. Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje. Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.

Tegenwoordig is Jeroen gespecialiseerd in bedrijfsevents. Meestal in combinatie met de presentatie van de avond. Concerten van Delta LLoyd, Off Shore Bedrijf Winterhall, Transavia, Mc Donalds Nederland, AAHG, De thuiskomst van onze Olympische Sporters NOC/NSF en meer.

Ook voor studentenfeesten wordt Jeroen geboekt als  DJ.  Kijk hier  naar de beelden!

U wilt een professioneel verzorgd en gezellig event?  Neemt u gerust contact op en informeer naar tarieven en beschikbaarheid.